Есенно пробуждане за кожата | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова
Д-р Атанасова бе част от 2-ва изключително полезни форума, в Москва
14 юни, 2018
Да моделираме носа без скалпел
1 ноември, 2018
Покажи всички

Есенно пробуждане за кожата

Всички обичаме лятото, заради топлото и слънчево време, кожата добива онзи приятен загар и руменина, който сме чакали през всичките тези зимни студени дни… Но този сезон е вече към своя край, и колкото и грижливо да сме поддържали състоянието на кожата си, всички към този период наблюдаваме онази сухота, лека пигментация, засилване на фините бръчки и линии, тя изглежда някак изтощена.

 

Какво може да направим за нея и как да я подготвим за студения сезон, ще разкрием в няколко естетични процедури, които са подходящи да направите през есента.

 

 

promo atadermaХидратиращи терапии

Ние в Дерматологична клиника Ата-дерма сме подготвили специални хидратиращи пакети, които ще наситят кожата с влага, ще й доставят тази безценна съставка, за да изглежда тя отново млада, свежа и тонизирана. Вижте нашите специални промо пакети тук:

 

 

filari-atadermaДермални филъри

Ако сте от тези, които забелязват засилване на фините линии и бръчици, то активната молекула хиалуронова киселина е за Вас! Тази естествена събстанция ще придаде обем, ще изпълни кожата и ще я аправи да изглежда естествена, свежа, млада и красива.

 

 

Лазерни процедури за премахване на пигментация

Независимо дали сте били старателни в нанасянето на слънцезащитни продукти, може да забележите засилване на пигментацията, на вече съществуваща такава или поява на нови петна. Добрата новина е, че може да имаме отново онзи равен и еднакъв тен, който сме притежавали преди. При нас ще намерите уникални лазерни системи, с които дори само след една процедура, ще имате мечтаните резултати. Разбира се, преди всяка интервенция съветваме да направите индивидуална консултация, с която ще се определи точната за Вас терапия и брой курсове на лечение.

В клиника Ата-дерма разполагаме със следните лазерни системи:

 

Мезотерапия

Това е уникален метод в естетичната дерматология при който в дермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли. Постига се бързо стягане и подобрение на кожата. Безболезнена процедура, която не изисква престой. Резултатите са –  бърза хидратация и подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата. Това е и вид превенция за образуване на нови бръчки.

 

 

За по-добри резултати съветваме да направите предварителна консултация на 0884/ 51 51 81 или [email protected]

Вашият коментар