VelaShape III | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова

  VelaShape III

  Какво е VelaShape III?

  VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. Дерматологична клиника Атадерма разполага с най-новият модел - VelaShape III, който използва патентована Elos технология. Тя съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Резултатът - образува се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Стимулира се активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

  Защо да изберете VelaShape III?

  Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата. Този модел апарат достига по-бързо до желаната темепратура, което прави процедурата изключително ефективна, и намалява общия брой необходими такива, за достигане на максимален ефект. Притежава ергономичен дизайн, който позволява мобилност на специалиста по време на процедурата. Предлага по-кратки сесии на лечение, а протоколите за процедура с Vela III са оптимизирани за обработка на малки, средни и големи зони на тялото.


  Какво постигаме с този вид уред?

  Премахва се целулита и се извайва тялото. Получава се цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-3 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурите с VelaShape III:

  Опасна ли е процедурата VelaShape III?

  Не. Тя е с над 10 години опит в областта на медицинските естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света на световно известният производител Syneron Candela:

  За кого е подходяща процедурата?

  Процедурите имат широк спектър на приложение: хора с наднормено тегло, след бременност и раждане, при целулит (нов и стар), мастни натрупвания в областта на корема, паласки, брич, ръце и за всички, които искат да изглеждат добре и поддържат стройно и оформено тяло.

  Колко сантиметра мога да залича от обиколката си?

  В клиничните изследвания средното намаление е от 4см-8см в обиколката на корема и около 2 см намаление в обиколката на бедрата.

  Има ли странични ефекти?

  Странични ефекти няма. Процедурите са напълно безопасни и ефективни за всеки тип и цвят кожа. Няма информация за неблагоприятно влияние върху здравето в краткосрочен или дългосрочен план.

  Повече за производителя?

  Syneron Candela  е водеща компания на устройства за естетични цели, с богато продуктово портфолио и глобален дистрибуционен отпечатък. Технологията на компанията дава възможност на лекарите да предоставят усъвършенствани решения за широк спектър от медико-естетични нужди, включително промяна контура на тялото, отстраняване на нежелано окосмяване, премахване на бръчки, премахване на татуировки, интимно здраве на жените, подобряване на външния вид на кожата чрез лечението на повърхностни доброкачествени съдови и пигментни лезии, лечение на акне, вени на краката и целули. Компанията има широко портфолио от доверени, водещи продукти, включително апарати като UltraShape Power, VelaShape, CO2RE, CO2RE Intima, GentleLase, VBeam Perfecta, PicoWay, Profound и elos Plus.
  Vella Shape III процедури

  Големи зони: бедра, седалищни части, корем

  • 1 зона/300лв/процедура960лв/4 процедури
  • 2 зони/550лв/процедура2000лв/4 процедури
  • 3 зони/660лв/процедура2400лв/4 процедури

  Малки зони: ръце, брадичка, гръдни перки, колене, прасци, бричове

  • 1 зона/220лв/процедура800лв/4 процедури
  • 2 зони/400лв/процедура1440лв/4 процедури