Vbeam Perfecta - лечение на васкуларни лезии | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова

  Vbeam Perfecta – лечение на васкуларни лезии

  vbeam_ataderma

  Какво е Vbeam Perfecta?

  Vbeam Perfecta е последно поколение Pulsed Dye лазер, базиран на лазерната PDL технология. Той се използва за лечението на васкуларни лезии и има златен стандарт за употреба и манипулации. Лазерът и процедурите, цвързани с него се предлагат единствено в клиника Атадерма за град Пловдив.

  В какви случаи използваме Vbeam Perfecta?

  Процедурите включват премахване на повърхностни съдови лезии, белези – от операции, катастрофи и други, премахване на белези от акне, лечение на розацея, червени стрии, синини, лечение на някои форми на псориазис, процедури свързани с остаряване на кожата, пойкилодермия, дисхромии.

  Photos: Ross Kaplan, MD Photos: Edwin Williams, MD Photos: Fine Lines Cosmetic Center

  Как протича процедурата с Vbeam Perfecta?

  Процедура протича леко, усеща се слабо парване (като удар с ластик), но е достатъчно комфортно, защото едновременно с импулса в точката на въздействието се впръсква и струя студен въздух, което води до максимално охлаждане на мястото.

  Колко процедури са необходими средно за провеждане на лечение?

  Броя на процедурите зависи от индикациите на всеки пациент, средно са необходими от 1 до 3 процедури с Vbeam.

  За кого е подходяща процедурата?

  При спазване правилата за работа с апаратурата, терапията с VBeam Perfecta е безопасна и безболезнена, с него могат да бъдат лекувани дори кърмачета и малки деца, без да се налага използването на упойка.

  Необходимо ли е време за възстановяване от процедурата?

  Общо казано не. Може да има леко зачервяване в третирания участък, което преминава в рамките на 1 до 3 дена.

  Има ли странични ефекти?

  Странични ефекти няма. Може да има леко зачервяване, което при различна степен на въздействието може да се задържи от 1 до 3 дена.

  Повече за производителя?

  Syneron Candela  е водеща компания на устройства за естетични цели, с богато продуктово портфолио и глобален дистрибуционен отпечатък. Технологията на компанията дава възможност на лекарите да предоставят усъвършенствани решения за широк спектър от медико-естетични нужди, включително промяна контура на тялото, отстраняване на нежелано окосмяване, премахване на бръчки, премахване на татуировки, интимно здраве на жените, подобряване на външния вид на кожата чрез лечението на повърхностни доброкачествени съдови и пигментни лезии, лечение на акне, вени на краката и целули. Компанията има широко портфолио от доверени, водещи продукти, включително апарати като UltraShape Power, VelaShape, CO2RE, CO2RE Intima, GentleLase, VBeam Perfecta, PicoWay, Profound и elos Plus.

  Цени

  Цените се калкулират възоснова на количеството на импулсите и време на процедурата.
  • Минималната цена започва от: 50 лв./ процедура