UltraShape Power - ултразвуково разграждане на мастните клетки | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова

  UltraShape Power – ултразвуково разграждане на мастните клетки

  Какво е UltraShape Power?

  UltraShape Power е импулсен, фокусиран ултразвуков сигнал за механично (нетермично) разграждане на мастните клетки в предварително фокусирана област в подкожната мастна тъкан. По време на процедурата UltraShape, мастните клетки се унищожават.

  Как работи UltraShape Power?

  Уреда прилага механична фокусиранa ултразвук технология за унищожаване и разграждане на мастните клетки. Ултразвуковата енергия се фокусира и таргетира подкожната мастна тъкан при контролирана дълбочина. Използва и ИМПУЛСНА – енергия, която експлодира задействайки не - термичен механичен ефект, който се насочва само към мастна тъкан. Нервите, кръвоносните съдове и мускулите остават непокътнати. За разлика от класическата технология ултразвук, импулсната позволява контрол на температурата.

  Какви зони могат да бъдат третирани?

  Най-често третираните участъци са тези, където се натрупват повече мазнини - корем, бедра, седалище. Фокусираният ултразвук с висока енергия – таргетира мазнините до 1,5 см в дълбочина. Уреда дава възможност за мулти фокусен ултразвук насочен към слоя с подкожната мазнина. Притежава видео камера за проследяване и насочване, както и монитор за проследяване и ориентиране на работещия + интуитивен потребителски интерфейс с интегриран клиничен протокол. При необходимост от третиране на малки площи от мазнини се използва U-SCULPT апликаторът, където мощността на фокусирания ултразвук е висока.

  U-SCULPT апликатор

  С него се оформят горната и долната част на корема, хълбоците и външната част на бедрата с 20% по-висока мощност. С над 80 000 импулси, които могат да бъдат използвани за около 100 процедури. Притежава разширен протокол: режим на двойно подаване на ултразвук за обхващане на по-голям обем на мазнини.

  Какво постигаме с този апарат?

  Триглицериди и отпадъчни елементи от разрушените мастни клетки се обработват и изхвърлят от естествените физиологични и метаболитни процеси в организма и се превръщат в енергия. Резултати от публикувани клинични проучвания показват, че освободените триглицериди не се натрупват в кръвта или черния дроб. Процесът се извършва без да се вреди по какъвто и да е начин на кожата, кръвоностните съдове, нервите или съединителната тъкан.

  Какви резултати да очакваме?

  Проведените резултати показват, че при проведени 3 сесии, клиентите виждат средно намаляване на обиколката с 4 см. След като мастните клетки са унищожени и премахнати от зоната на третиране, резултата се очаква да бъде дълготраен. Тази продължителност разбира се зависи и от здравословният начин на живот и хранене. Мастните клетки се изчистват от организма от 2 до 4 седмици. Намаляването на дебелината на мастният слой се наблюдава в първите 14 до 28 дни след процедура.

  Повече за процедурата?

  Тя е по-кратка, по-безболезнена за разлика от други апартни процедури за премхване мазнините от тялото. Няма странични ефекти, кожата е гладка, тялото оформено. Може да направите терапия, след което да посетите дори клас по йога! Самите процедури се извършват през 2 седмици. Няма възпаление или изтръпване.

  Повече за производителя

  Syneron Candela  е водеща компания на устройства за естетични цели, с богато продуктово портфолио и глобален дистрибуционен отпечатък. Технологията на компанията дава възможност на лекарите да предоставят усъвършенствани решения за широк спектър от медико-естетични нужди, включително премахване на бръчки, премахване на татуировки, интимно здраве на жените, подобряване на външния вид на кожата чрез лечението на повърхностни доброкачествени съдови и пигментни лезии, лечение на акне, вени на краката и целули, промяна контура на тялото, отстраняване на нежелано окосмяване. Компанията има широко портфолио от доверени, водещи продукти, включително апарати като UltraShape Power, VelaShape, CO2RE, CO2RE Intima, GentleLase, VBeam Perfecta, PicoWay, Profound и elos Plus.

  UltraShape Power процедури
  • 1 процедура/1 зона (корем, бедра, паласки, седалище) - 850-1 000 лв.
  • ръце, прасци - 450-550 лв.
  • пакетна цена 3 процедури - 2 250 лв.