Ultherapy безоперативен лифтинг с лазер| Атадерма

  Ultherapy безоперативен лифтинг на кожата

  Какво е Ultherapy?

  Ultherapy е единствената процедура, която е одобрена от Американската агенция за храни и лекарства за лифтинг на кожата на лице, шия, брадичка и вежди. Ултера използва микро фокусиран ултразвук за лифтинг и стягане на отпуснатата кожа във времето, без да е необходимо време за възстановяване. Дерматологична клиника Атадерма, предлага уникалните лифтинг процедури Ultherapy само в Пловдив.

  По какво се различава Ултерапията от другите козметични процедури?

  Ултера е единствената нехирургична козметична процедура, която използва микро фокусиран ултразвук за стимулиране създаването на нов колаген дълбоко в кожата. Производството на нов колаген се получва във времето, поради това резултатите стават най-изразени след 3-6 месеца. Процедурата отнема само около час за повечето пациенти, и не е необходимо време за възстановяване.

  Това е единствената процедура, която използва ултразвуково изображение, което ни позволява наистина да видим таргетираните тъкани по време на процедурата, това обезпечава прецизно доставяне на енергията там, където ще бъде най-ефективна.

  Често задавани въпроси

  1Процедурата болезнена ли е?

  Повечето пациенти определят процедурата като поносима, но все пак степента на комфорта е различна. Ако и когато се появи дискомфорт, което се случва докато се доставя ултразвуковата енергия. Това усещане е временно и е позитивен сигнал, че процесът на изграждане на колаген е започнал.

  Вземаме мерки процедурата да бъде възможно най-комфортна за пациента, и пациентите ни споделят, че напускат клиниката комфортно и са развълнувани да видят резултатите.

  2Каква е продължителността на резултата?

  При пациентите третирани с Ултера свеж, млад колаген се запазва дори една година след процедурата, но все пак кожата продължава да старее. Следващите процедури могат да бъдат планирани във времето според индивидуалните процеси на стареене, които са различни при всеки.

  3Съществуват ли странични ефекти?

  След процедурата е възможно да се появи леко зачервяване за около час или малко повече, при малък процент от пациентите може да се появи лек оток, изтръпване или чувствителност при докосване, но тези усещания са леки и краткотрайни.

  4Безопасна ли е Ултера?

  Процедурата е била одобрена от Американската агенция за храни и лекарства след като е демонстрирала своята безопасност в клинични изследвания. Повече от 100,000 процедури са проведени безопасно в цял свят. В допълнение, ултразвуковата енергия има доказан профил на безопасност и е използвана в медицината повече от 50 години.

  5Колко процедури трябва да се направят?

  Повечето пациенти се нуждаят само от една процедура; но все пак при някои резултата може да бъде значително по-добър след извършване на повече от една процедура, това зависи от отпускането на кожата, от биологичния отговор на тялото към ултразвука и от процеса на създаване на нов колаген.

  6Кой е подходящ кандидат за Ultherapy?

  Подходящ кандидат за Ултерапията е лице, при което съществува известно отпускане на кожата, до степен да изглежда и да се усеща по-малко стегната. Напр., линията на смъкнатите вежди или стареещата кожа на клепачите често са първия признак на стареещата кожа. Отпусната кожа на шията и под брадичката са признак, че пациентът може да бъде добър кандидат. Обикновено лицата, които са на 30 и повече години с леко или умерено отпускане на кожата са подходящи кандидати за процедурата.

  Ултерапията не е заместител на хирургическия фейс лифтинг, но съществуват много хора, които желаят известен лифтинг, но все още не са готови за хирургия, било то психически, физически или финансово. Съществуват по-млади хора, които искат да изглеждат по най-добрия начин или да продължат ефекта от козметичната хирургия.

  7Могат ли да се третират други анатомични части, освен тези на лицето?

  Понастоящем Ултера е процедура за лице и шия със специфични клинични индикации За лифтинг на кожата на шията, веждите и под брадичката.

  8За какво служи колагенът? Как Ултерапията стимулира създаването на колаген?

  Колагенът е естествен протеин, който придава на кожата нейния младежки вид, като я поддържа еластична и стегната. С възрастта колагенът губи силата си и способността си да продиводейства на ефекта на гравитацията. Апаратът Ултера използва фокусиран ултразвук, за да генерира термален ефект под кожата. Термалният ефект предизвиква бърз възстановяващ процес, който заздравява съществуващия колаген и произвежда нов, свеж колаген.

  9Процедурата подходяща ли е за мъже?

  Да, процедурата с Ултера е подходяща и за мъже и за жени.

  Цени

  • Цяло лице2 500 - 3 500лв.
  • Лифтинг на вежди и горен клепач500 - 600лв.
  • Зона "пачи крак"500 - 600лв.
  • Зоната под очите250 - 300лв.
  • Зоната от скули до контура на лицето1 000 - 1 300лв.
  • Зоната от контура на лицето до линията на шия1 000 - 1 300лв.

  • Очи1 250 - 1 500лв.
  • Шия1 500лв.
  • Деколте1 500лв.
  • Цяло лице + шия3 500 - 4 500лв.
  • Цяло лице + шия + деколте4 500 - 5 500лв.
  • Шия + деколте2 000лв.

  Галерия

  Преди

  След

  Преди

  След

  Преди

  След

  Преди

  След

   

  Преди

  След

  Преди

  След