PicoSure - премахване на татуировки и перманентен грим | Атадерма

  PicoSure – премахване на татуировки и перманентен грим

  Какво представлява PicoSure?

  PicoSure на Cynosure е последен писък на лазерната технология и първият по рода си пикосекунден лазер за естетични нужди. Традиционните наносекундни Q-Switch лазери за премахване на татуировки разчитат предимно на фототермално действие и загряват пигмента в заобикалящата тъкан. PicoSure се различава от тях по това, че доставя енергия до проблемното място чрез ултра-къси импулси измерени в пикосекунди, които преминават отвъд фототермалното действие, създавайки интензивно фотомеханично въздействие. Това кара мастилото в кожата да се пръсне на мънички частици, които лесно биват изхврълени от тялото.

  Предимства на PicoSure пред други подобни процедури

  Премахването на татуировка боли толкова, колкото и слагането ѝ. PicoSure изчиства татуировки, перманентен грим и несъвършенства с по-малко на брой, по-кратки и по-разредени във времето процедури, намалявайки болката до минимум. Броят на процедурите зависи от различни фактори като вида на използваното мастило, използването на различни цветове, размерът на третираното място и тн.

  PicoSure е изключително прецизен, дори и малки по големина части могат да бъдат премахнати без това да повлияе на заобилящата татуировка. Лазерът може да бъде използван и за изсветляване на таутировка в подготовка за нова покриваща татуировка. Препоръчва се да се изчака поне 6 месеца от последната процедурата с PicoSure преди да се поставя нова татуировка на същото място.

  Лазерите PicoSure са ефективни и на по-рано третирани неуспешно татуировки, както и в премахването на дори упорити сини и сиви мастилени цветове.

  Цялостното лечение с PicoSure е напълно достъпно за всеки. Вярно е, че отделните процедури с пикосекундния лазер са по-скъпи от тези с традиционните наносекундни лазери, но броят на процедурите е доста по-малък и разреден във времето.

  Подмладяване и премахване на несъвършенства

  Цени

  • до 25см²100лв/процедура
  • от 25см² до 100см²200лв/процедура
  • от 100см² до 150см²300лв/процедура
  • от 150см² до 200см²400лв/процедура
  • над 200см²2лв/см²/процедура

  Галерия

  PicoSure преди и след 3 процедури

  Преди и след 3 процедури

  PicoSure преди и след 3 процедури

  Преди и след 3 процедури

  PicoSure преди и след 3 процедури

  Преди и след 3 процедури

  PicoSure преди и след 2 процедури - само червен цвят

  Преди и след 2 процедури - само червен цвят

  PicoSure срещу Q-Switch

  PicoSure срещу Q-Switch

  Q-Switch срещу PicoSure на упорита татуировка

  Q-Switch срещу PicoSure на упорита татуировка