CO2RE - фракционен въгледвуокисен лазер | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова

  CO2RE – фракционен въгледвуокисен лазер

  Какво е CO2RE?

  CO2RE е фракционирана терапия с CO2 лазер за подмладяване на кожата. Тя се третира с матрица от лазерни точни, които са различни като интензитет и се променят в зависимост от типа кожа и желания резултат след процедурата. Това позволява връщане към обичайния начин на живот много по-бързо, без възстановителен период. CO2RE показва страхотни резултати при изглаждане текстурата на кожата, елиминирането на слънчевите пигментации и следите на времето, изглаждането на бръчките и фините линии, както и премахването на белезите. Процедурите са с различен интензитет в зависимост от резултата, който очакваш.

  Как да разбера дали процедурата с CO2RE лазер е точно за мен?

  Препоръчителна е за всички хора, които имат бръчки и фини линии, пигментации от слънцето, неравности по кожата (белези от акне) или промяна в текстурата и цвета на самата кожа. Добро решение е за всеки, който търси ефективен начин за подмалдяване, без да бъде подлаган на по-тежки и изискващи дълъг възстановителен период терапии.

  Какво представлява процедурата с CO2RE лазер?

  По време на процедурата пациентът може да изпита лек дискомфорт, но преди това се използва лека анестезия, която елиминира всякаква болка.

  Безопасна ли е процедурата?

  ДА. Разбира се предварителна консултация с дерматолога ще изясни всички възможности и обстоятелства. За тази стъпка може напълно да се доверите на професионалния опит на Д-р Снежана Атанасова.

  Колко процедури са необходими?

  Резултатите се виждат още след първа процедура. Няколко дни след нея следва видимо подобрение в текстурата на кожата. Фините линии и бръчките, старческите петна и неравностите ще се подобрят.

  Колко дълготраен е резултатът?

  Дълготрайността на резултата е сравнима с тази след хирургична намеса за подмладяване и опъване на кожата. Въпреки това има няколко фактора, които определят колко ще се задържи във времето той, а именно: възраст, здравословно състояние, грижа след процедурата и грижа за кожата като цяло.

  Повече за производителя?

  Syneron Candela  е водеща компания на устройства за естетични цели, с богато продуктово портфолио и глобален дистрибуционен отпечатък. Технологията на компанията дава възможност на лекарите да предоставят усъвършенствани решения за широк спектър от медико-естетични нужди, включително премахване на бръчки, премахване на татуировки, интимно здраве на жените, подобряване на външния вид на кожата чрез лечението на повърхностни доброкачествени съдови и пигментни лезии, лечение на акне, вени на краката и целули, промяна контура на тялото, отстраняване на нежелано окосмяване. Компанията има широко портфолио от доверени, водещи продукти, включително апарати като UltraShape Power, VelaShape, CO2RE, CO2RE Intima, GentleLase, VBeam Perfecta, PicoWay, Profound и elos Plus.

  Photos: E. Victor Ross, MD

  CO2RE процедури

  CO2RE лазер

  • цяло лице - 500 лв.
  • скули - 150 лв.
  • брада и нос - 150 лв.
  • чело - 200 лв.
  • шия - 300 лв.

  Премахване на различни новообразования

  • 1 бр. - 30 лв.
  • над 5 по 10 лв. броя