BELKYRA - премахване на двойна брадичка | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова

  BELKYRA – премахване на двойна брадичка

  Какво е Belkyra®?

  Belkyra® е иновативно научно откритие в областта на медицината. Тя е еститична процедура, при която се премахва двойната брадичка. Това е проблем, който притеснява както жените, така и мъжете. Проявява се след определена възраст, при наднормено тегло.

  Какво представлява премахването на двойна брадичка?

  Процедурите с дезоксихолева киселина са най-новото  за лечение на умерена до тежка изразеност и пълнота на мастната тъкан под брадичката при възрастни - инжекционен разтвор с дезоксихолева киселина! Това е вид жлъчна киселина и нейното биологично предназначение е да разлага мастните компоненти  и успешно може да топи мазнините в двойната брадичка.

  Как протича процедурата по премахване на двойна брадичка?

  Продуктът се инжектира с много тънка игла в зоната на брадичката, която предварително се разчертава с точките на инжектиране (около 20). Броят на терапиите зависи от количетсвото мастната тъкан под брадичката и се назначавт индивидуално при всеки пациент. Belkyra™ се прилага само от дерматолози, пластични и лицево-челюстни хирурзи, които са преминали специфично обучение. Belkyra™ се прилага само в зоната на брадичката.

  Колко процедури са необходими, за да се премахне брадичката?

  Belkyra® е бърза инжекционна терапия, която мода да се направи в рамките на 15 до 20 минути , с видими подобрение в профила на брадичката в рамките на 2-4 терапии с интервал между тях най-малко 1 месец.

  Могат да се приложат максимум до 6 терапии. След постигане на желаните резултати, повторно лечение не се налага. 80% от пациентите, третирани с Belkyra , изпитват удовлетворение от външния вид на своето лице и брадичка, споделят че са с по-високо самочувствие и се чувстват по-млади.

  Колко дълго продължава резултата?

  След като бъдат унищожени мастните клетки, повторно натрупване на мазнини не може да бъде наблюдавано.

  За кого е подходяща процедурата?

  Може да се прилага както при жени, така и мъже. Не се препоръчва за лица под 18 години.

  Необходимо ли е време за възстановяване от процедурата?

  При повечето пациенти времето за възстановяване е минимално, известно неразположение се наблюдава най-често след първата процедура.

  Има ли странични ефекти?

  Както и при други инжекционни процедури, след лечение с Belkyra е възможно да се наблюдават странични ефекти. Някои пациентите съобщават за лек оток след процедурата, което означава, че продуктът работи. Други често странични ефекти са хематоми, зачервяване, зони на изтръпване, сърбеж. В клиничните проучвания повечето странични ефекти са слабо до средно изразени и намаляват с последващите терапии с Belkyra.

  Цени

  • Премахване на двойна брадичка Belkyra (Allergan) 10 mg/ml - инжекционен разтвор - 850,00 лв.