Поставяне на филъри (дермални импланти) - Пловдив | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова

  Поставяне на филъри (дермални импланти) – Пловдив

  Restylane Emervel филъри пловдив

  С годините хиалуроновата киселина в кожата намалява значително. Това е една от причините на стареене. Ефекта на хиалуроновата киселина е да задържа водата в кожата, подържайки така хидробаланса в нея. Хиалуроновата киселина стабилизира еластиновите и колагеновите влакна и защитава клетките от въздействие на свободните радикали. Вече след 25-30 годишна възраст, елстичността на кожата и способността и да задържа вода намаляват, което води до образуване на бръчки, загуба на обем и като следствие «провисване» на лицевият контур. Днес с помоща на филъри лесно могат да се коригират всички тези последствия. Дерматологичен център „Атадерма - Д-р Снежана Атанасова“- гр. Пловдив предлага специализирани медицински услуги, с които ще постигнете мечтаните резултати.

  Показания/Индикации:

  • назолабиалните бръчки
  • «марионетните» бръчки
  • оформяне на устните
  • коригиране на бръчки около устните
  • повдигане на устните ъгли
  • запълване на хлътналите участъци под очите
  • оформяне на скули
  • запълване на хлътналите участъци по лицето — слепоочия, бузи и др.
  • оформяне на брадичка
  • оформяне на нос
  • коригиране на бръчките по челото и между веждите
  • коригиране на лицевия контур

  Противопоказания/Контраиндикации:

  • общи заболявания в период на обостряне
  • инфекции в третираната зона
  • заболявания на кръвта
  • бременност и период на кърмене

  Процедура

  Процедурата започва с консултации. Цели, очаквани резултати, възможните противопоказания и странични ефекти се обсъждат с лекар. Подходящият пълнител е избран. Процедурата трае около 30-40 минути. Местна упойка, под формата на крем или инжекционен разтвор се използва често. Това прави процедурата комфортна и безболезнена.

  Резултат

  Резултатът от филърите се вижда веднага след процедурата.

  Продължителността от ефекта на филърите (дермални импланти)

  В зависимост от зоната на третиране, техниката на инжектиране и вида на филъра продължителността варира от 6 до 12 мес.

  Странични реакции от филъра:

  • зачервяване
  • оток
  • лека болезненост при докосване
  • хематоми

  Всички тези прояви са временни и отшумяват в рамките на 1-2 седмици

  Restylane

  Милиони хора са се доверили на Restylane. Той е най-използвания в цял свят продукт базиран на хиалуронова киселина за естетични корекции.

  Продуктите Restylane© изглаждат бръчките, подобряват контурите на лицето, създават красиви и пълни устни, подмладяват кожата.

  Процедурите са съобразени с вашите индивидуални нужди и резултатите могат да бъдaт видени незабавно. Restylane е нетоксичен продукт за разкрасяване, който не оказва влияние върху изражението или мимиките на лицето. С Restylane са извършени повече от 15 милиона процедури в цял свят.

  Restylane е кристално чист гел, който се инжектира в кожата (или за някои процедури просто под кожата) в малки количества, за да възстанови обема и структурата й. Той е базиран на хиалуронова киселина, която е подобна на нашата собствена хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина в Restylane е от неживотински произход, което означава, че не е необходимо да се прави тест на кожата, и че рискът от алергични реакции е минимален.

  Ползи от процедурите с Restylane

  Резултатите с процедурите с Restylane са дълготрайни, не са перманентни и ви дават свобода на избор за поддържане на ефекта. Ефектът от процедурата с Restylane ще продължи най-общо 6-12 месеца, и както демонстрира едно скорошно клинично изследване, само с едно последващо третиране ефектът ще продължи до 18 месеца. За поддържане на резултатите в устните, последваща процедура обикновено е необходима след 6 месеца.

  Ефектът и безопасността на продуктите Restylane са доказани в множество клинични изследвания.

  Често задавани въпроси

  1Какво е Restylane?

  Restylane© е гама от продукти, които са предназначени за ефективно редуциране проявлението на нежелани бръчки, за контуриране на лицето, за създаване на обем и за подмладяване на кожата. Restylane е гел базиран на стабилизирана хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е субстанция, която естествено съществува във вашето тяло. Гелът се инжектира в кожата.

  2Какви са предимствата от Restylane?

  Процедурата с Restylane осигурява лесен начин да запазите винаги контрол над своя вид. Резултатът от индивидуализираната процедура може да бъде видян незабавно и продължава до една година. С Restylane имате естествено изглеждащ резултат, който не оказва влияние върху изражението на лицето. Вашият вид остава под вашия контрол. Restylane е най-изучавания и най-документирания в света филър базиран на хиалуронова киселина с обширни изследвания, които подкрепят неговата безопасност и ефикасност. Restylane е използван в повече от 15 милиона процедури в цял свят през последните 15 години.

  3Кои зони могат да бъдат третирани?

  Продуктите Restylane могат да бъдат използвани за изглаждане на линии и бръчки на лицето, за създаване на по-пълни устни, за контуриране на лицето, за оформяне на скули и брадичка и за подмладяване на кожата.

  Най-често третираните зони са:

  • бръчките от носа към ъгълчетата на устата (назолабиални бръчки)
  • между веждите (глабела)
  • устни (добавяне на обем и оформяне)
  • скули и брадичка (оформяне и контуриране)
  • горната страна на ръцете, деколте, лице, шия (подмладяване на кожата)
  4Как действа Restylane?

  Като попълва запасите от хиалуронова киселина в кожата, Restylane подмладява и добавя обем в кожата, мигновено намалява проявлението на линии и бръчки и придава естествен, по-нежен вид. Restylane е мек инжектируем гел съставен от стабилизирана неживотинска хиалуронова киселина. Гелът е съвместим с тъканите и е аналогичен с хиалуроновата киселина, която естествено съществува в тялото. Той е дълготраен, но не е перманентен.

  5Какво включва процедурата с Restylane?
  • Преди

  Започва със запазване на час при квалифициран доктор. По време на консултацията се подгответе да обсъдите вашите индивидуални желания и очаквания и да получите препоръки кои процедури с Restylane са най-подходящи за вас. Процедурата е базирана на това какво желаете да постигнете, чертите на лицето ви и факторите на индивидуалния ви начин на живот. След консултацията ще ви бъде извършена подходящата процедура.

  • По време

  Restylane се инжектира в кожата в малки количества с много тънка игла. Гелът осигурява естествен обем, за да смекчи проявлението на линии и бръчки, да подобри контура на лицето, да създаде по-пълни устни. Продуктите Restylane Vital подобряват еластичността и текстурата на кожата, възстановяват я и поддържат хидробаланса в кожата.

  Процедурата е бърза, обикновено отнема около 30 минути. Процедурата с Restylane не засяга изражението на лицето и резултатите могат да бъдат видени незабавно.

  • След

  Продуктите Restylane са биоразградими, което означава, че те по естествен начин ще изчезнат от тялото. Последваща процедура обикновено е необходима след 6 до12 месеца в зависимост от индивидуални фактори и третираната зона. Обсъдете с доктора си кога е необходима последваща процедура.

  След процедурата могат да се появят някои реакции. Най-често срещаните са леко зачервяване, оток, сърбеж, синина, болка и чувствителност. Реакцииите са обикновено леки до умерени и най-често изчезват скоро след инжектирането. Те обичайно се разнасят спонтанно един-два дни след инжектирането, но при някои процедури могат да продължат по-дълго.

  6Какво трябва да имам предвид, когато желая процедура?

  Първо, винаги трябва да се свържете с квалифициран доктор, за да бъдете сигурни, че процедурата ще бъде извършена правилно. За ваша сигурност по време на консултацията преди процедурата се подгответе да обсъдите с доктора си своята медицинска история.

  7Процедурата с Restylane изисква ли обезболяване?

  В повечето случаи, когато се инжектира в кожата за коригиране на бръчки не е необходимо обезболяване. Някои хора могат да усетят по време на процедурата лек дискомфорт. За да се избегне болката, в зоната на инжектиране може да се нанесе локално анестезиращ крем.

  Устните са много чувствителна част от тялото и поради това обикновено се препоръчва анестезия преди увеличаване на устни. Това най-ефективно се постига с използването на дентална упойка или локална анестезия.

  8Какъв е клиничния опит зад Restylane?

  Restylane е най-известния, най-използвания и най-тествания в света дермален филър с хиалуронова киселина, който се предлага днес. Той е еталон и стандарт за клиничен опит в своята сфера. Неговата безопасност и ефективност са клинично доказани и подкрепени от екстензивни клинични данни. Restylane се използва от 15 години в повече от 15 милиона процедури в цял свят. Изследванията и развитието му са непрекъснати.

  9Съществуват ли различни продукти Restylane?

  Restylane се състои от гама от различни продукти предназначени да задоволят вашите индивидуални нужди.

  RESTYLANE – за третиране на умерено дълбоки бръчки и увеличаване обема на устните

  RESTYLANE Perlane – за корекция на дълбоки гънки, за създаване на пълни устни, за оформяне контурите на лицето, брадичката и скулите

  RESTYLANE Lip Volume- специално създаден за увеличаване обема на устните, за плътни, пълни и красиви устни, с дълготраен резултат

  RESTYLANE Lip Refresh- специално създаден за подмладяване, ревитализиране и хидратация на устните.

  RESTYLANE SubQ – за естествено подобряване чертите на лицето, за увеличаване на скули и брадичка.

  RESTYLANE Vital – специално създаден за подмладяване, ревитализиране и дълбока хидратация на кожата, предотвратява стареенето ѝ, подобрява еластичността ѝ.

  10Restylane Vital - Подмладяване, ревитализиране и хидратация на кожата

  Уникална концепция за подмладяване на кожата с продукти, които клинично доказано възстановяват хидробаланса на кожата и подобряват нейната структурата еластичност и плътност. Фините линии причинени от уврежданията от слънцето и от естествения процес на стареене намаляват, кожата е мека, изгладена и хидратирана.

  Качеството на кожата се подобрява постепенно, тя е гладка, здрава, сияйна, изпълнена с енергия.

  Продуктите са базирани на патентованата технология NASHA©, резултатите от нея са дълготрайни и безопасни.

  Продуктовата гама на Restylane Vital е предназначена за различни нужди на кожата: за зряла и фото увредена кожа, за по-млада кожа и за подмладяване на устни- за тези, които желаят да освежат устните си, да повишат хидратацията, очертанията и блясъка им.

  Restylane Vital осигуряват нова уникална възможност за процедури за постепенно подмладяване на кожата в зони като лице, шия, деколте и ръце.

  11Кой произвежда Restylane?

  Restylane е развит и произведен от шведската биотехнологична компания Q-Med AB, с централа в Упсала, Швеция и офиси в целия свят. Q-Med притежава програма за непрекъснати изследвания и развитие, в които сигурността и качеството са основен приоритет. Restylane днес е доказано сигурен, ефективен, и с продължително действие, което е подкрепено с повече от десетилетие опит в клинично използване и повече от 15 милиона процедури извършени в цял свят.

  12Мога ли да използвам Restylane, ако ми е направена лазерна процедура или химичен пилинг?

  Ако наскоро ви е направена лазерна процедура или химичен пилинг се препоръчва да изчакате кожата ви да се върне окончателно в нормалното си състояние. Консултирайте се с вашия доктор.

  13Как се произвежда Restylane?

  Q-Med патентова уникалната технология NASHA™, стабилизирана хиалуронова киселина, за да направи Restylane едновременно дълготраен и аналогичен на собствената хиалуронова киселина на тялото.

  14Какво е хиалуронова киселина?

  Хиалуроновата киселина е молекула полизахарид, който съществува естествено в почти всеки жив организъм. Тя свързва вода, може да действа като лубрикант и абсорбира вибрациите при движение в подвижните части на тялото, като стави. Тя е също така важна за транспорта на хранителни вещества и регулира водния баланс в кожата.

  Цени

  • RESTYLANE 1мл.450лв.
  • RESTYLANE 0,5мл.300лв.
  • RESTYLANE Lift 1мл.500лв.
  • RESTYLANE Lift 0,5мл.250лв.
  • RESTYLANE Vital 1мл.280лв.
  • RESTYLANE Vital Light 1мл.250лв.
  • RESTYLANE Sub Q 1мл.500лв.
  • RESTYLANE Sub Q 2мл.950лв.
  • RESTYLANE Kiss 1 мл.500лв.
  • RESTYLANE Refyne 1 мл.450лв.
  • RESTYLANE Volume 1 мл.500лв.
  • RESTYLANE Fynesse 1 мл.400лв.

   • JUVEDERM Ultra2 1мл.450лв.
   • JUVEDERM Ultra3&4 1мл.500лв.
   • JUVEDERM Volbella 1мл.500лв.
   • JUVEDERM Volift 1мл.550лв.
   • JUVEDERM Volift Retouch 0,55 мл.300лв.
   • JUVEDERM Voluma 1мл.600лв.
   • JUVEDERM Ultra Smile 0,55мл.300лв.
   • JUVEDERM Volite 1мл.650лв.