Forlle`d | Ата-дерма - Дерматологичен център д-р Снежана Атанасова
forlle'd-produkti-ataderma

Козметични продукти Forlle'd, които може да намерите при нас

Forlle`d

Forlle'd Hyalogy Platinum Lotion - 120ml.
Успокояващ лосион обогатен с три биотехнологични комплекса с мощен антиоксидантен ефект и интензивен хидратиращ потенциал. Тонизира, стяга и подобрява еластичността на кожата, значително редуцира хиперпигментацията и несъвършенствата по релефа й. Основна активна съставка е комплекс патентован от марката, съдържащ нискомолекулна йонизирана платина, която притежава свойството да деактивира всички реактивни видове кислород и да усилва действието на други антиоксиданти. Подходящ за ежедневно приложение.
Forlle'd Hyalogy Platinum Essence - 2 флакона (x8ml)
Ефективността на тази есенция се базира на високотехнологичен патентован комплекс от нискомолекулна платина и хиалуронова киселина. Осъществяща мощен антиоксидантен, депигментирая и детоксикиращ ефект. Този серум значително подобрява еластичността на кожата, редуцира фините линии и бръчки, изглажда релефа и забавя процеса на стареене на кожата. Особено подходящ при проблемна и мазна кожа, липса на тонус и елестичност, при суха кожа, пигментни петна и хиперпигментации.
Forlle'd Hyalogy P-effect Basing Emulsion - 100ml.
Лека флуидна емулсия подходяща за грижа за кожата и като основа на грим. Комбинацията от активни леки съставки - сквален и малтиол осигурява бързо и ефективно възстановяване на хидролипидната бариера. Нискомолекулни съствки стимулират летъчната регенерация, осъществяват ревитализиращ и лифтинг ефект. Некомедоногенен.
Forlle'd Hyalogy P-effect Reliance Gel - 50gr.
Високоефективен гел за бързо възстановяване на увредена кожа, и дълбока хидратация. Съдържа коензим Q10 и витамин C, с мощни антиоксидантни свойства. Подобрява плътността и еластичността на кожата и осигурява изразен лифтинг ефект.
Forlle'd Hyalogy P-effect Nourishing Cream - 40gr.
Високоефективен подхранващ крем, особено подходящ за суха и чувствителна кожа. Подходящ за приложение през зимата, както и при условия на ниски температури. Регулярното му приложение успокоява и тониизра чувствителната кожа, ревитализира и подобрява еластичността.
Forlle'd Hyalogy Lift Cream - 50gr.
Високоефективен крем, базиран на иновативни технологии - осигурява изразен лифтинг ефект и анти ейдж действие. Овлажнява кожата и предотвратява преждевременното стареене: наличие на фини бръчки, понижен тонус и еластичност, пигментни петна, дехидратация.
Forlle'd Hyalogy VCIP Cream - 50gr.
Дневен/нощен комплекс с лека флуидна текстура, подходяща за всеки тип кожа. Подхранва и успокоява, премахва пигментни петна, осъществяща антиоксидантен ефект. Съдържа патентован комплекс "концепция пет", който стимулира клетъчната регенрация. Стимулира клетъчния синтез и формирането на колаген, неутрализира вредното действие на UV-лъчите.
Forlle'd Hyalogy Daily and Night Cream for eyes - 20gr.
Уникален крем за областта около очите, базиран на високотехнологичен комплекс от сквален и серамиди - омекотява и подхранва кожата, възстановпва структурата на дермалните липиди. Особено подходящ за подхранване и интензивно хидратиране. Редуцира подпухналостта и тъмните гръгове в областта на очите. Основни активни съставки са нискомолекулна хиалуронова киселина, мембрана от яйчена черупка и перлен протеин. Съдържа екстракт от японска тинтява, богат на свертин, който стимулира космените фоликули и ускорява ратсежа и плътността на миглите.
Forlle'd Hyalogy Platinum Face Cream - 50gr.
Интензивен регенериращ крем с анти-ейдж ефект. Подхранва и премахва признаците на преждевременно стареене и защитава кожата от вредното въздействие на свободните радикали. Възвръща блясъка на лицето и се препоръчва при дами, подложени на стреса на замъсрцяване от големия град, прекомерно излагане на слънце, нездравословен начин на живот - тютюнопушене, диети и т.н
Forlle'd Hyalogy Platinum Eye Cream - 20gr.
Подхранва кожата в дълбочина, осъществяща интензивна хидратация и редуцира подпухналостта и тъмните петна. Основна активна съставка е нискомолекулна йонизирана платина. Заздравява увредените кръвоносни съдове, подобрява микроциркулацията на кръв и лимфа и редуцира подпухналостта и тъмните гръгове под очите.