Ултерапи (Ultherapy) Пловдив – подмладяване в клиника Атадерма

Апарат Пикошур

PicoSure® - лазерът на Cynosure може да изчисти татуировка с по-малко процедури от традиционните наносекундни Q-switch лазери чрез скорост, измерена в трилиони от секундата. Наносекундните лазери разчитат предимно на фототермално действие и загряват пигмента в заобикалящата тъкан. С патентованата му технология, използваща вълнови натиск, ултракъсата продължителност на импулса на PicoSure преминава отвъд фототермалното действие, създавайки интензивно фотомеханично въздействие. Това разбива целта на мънички мастилени частици, които биват лесно елиминирани от тялото. Технологията на вълново-механичен натиск на PicoSure раздробява на дребни частици дори и най-малките си цели, изчиствайки по този начин татуировките с по-редки и гладко-протичащи сесии, без да поразява заобикалящата татуировката тъкан. Лазерите PicoSure са ефективни и на по-рано третирани неуспешно татуировки. Могат да бъдат премахнати дори и упорити сини и сиви мастилени цветове.

PicoSure е също бързо и безоперативно лазерно лечение за изглаждане на кожата и премахване на несъвършенства като лунички, слънчеви петна, стрии, пигментация и различни белези, на пример от акне. Заради фотомеханичното си действие PicoSure не загрява и уврежда кожата като други лазери и се фокусира единствено върху проблемните зони независимо от големината им, като може да се използва навсякъде по тялото.

Премахване на татуировки Подмладяване и премахване на несъвършенства
PicoSure с/у Q-Switch преди и след

PicoSure с/у Q-Switch преди и след

PicoSure - премахване на белези от акне

Премахване на белези от акне

Апарат Ултера

Апаратът Ултера впряга силата на ултразвука, за да се трансформира челото, брадичката, шията и гърдите. Ултразвукът е бил използван безопасно във всички области на медицината в продължение на повече от 50 години. Ултерапията се е доказала като безопасен и ефективен метод при клинични проучвания и при повече от 350,000 процедури от цял свят.

Ultherapy разчита на ултразвукова терапия, за да осъществи своето колагеностимулиращо лечение. Тя също така включва традиционно ултразвуково изследване, което позволява на практикуващите дерматолози да видят слоевете тъкан, които третират, осигурявайки правилното разпределение на енергията от терапията, така че тя да се достави до мястото, където тя ще бъде най-полезна.

Още информация

Апарат Вектус

Лазерите Vectus се произвеждат от Palomar, те съчетават ненадминат опит в развитието на авангардни технологии в епилацията, и по тази начин предоставят в ръцете на професионалистите в естетиката интелигентни апарата, които оптимизират процедурите по обезкосмяване.

Характерно за тях е, че притежават най-големия размер на спота за третиране, и най-равномерния профил на лазерния сноп, които се предлагат днес, Vectus позволява бързо третиране на нежелано окосмяване на големи зони, напр. гръб, за по-малко от 5 минути.

Сапфиреният връх за процедури притежава функция авангарден контакт, която предпазва епидермиса и осигурява комфортно третиране на клиентите, а фотонното рециклиранеSM и равномерния профил на лазерния сноп позволяват най-прецизно коагулиране на космените фоликули, всичко това намалява необходимостта от извършване на множество припокриващи се минавания. Лазерът Vectus притежава интегриран Skintel™ Меланинов четец™, единствения меланинов четец притежаващ FDA одобрение, той позволява извършването на безопасна и ефективна епилация, индивидуализирана за всеки тип кожа, начин на живот и етническа принадлежност на клиента.

Palomar е лидер в областта на перманентната лазерна епилация – от получаването на първото FDA одобрение за лазерна епилация през 1997г., през разработването на най-добрите лазери за епилация, до повишаване на познанията в сферата на технологиите за епилация със следващото поколение лазери Palomar Vectus.

Още информация